Uutiset

Laaturakenne on luotettava ja vakaa toimija

Yritys- ja luottotietojärjestelmän (YLJ) on luokitellut Insinööritoimisto Laaturakenne Oy:n parhaaseen 5 tähden luokkaan.

Tiedote hakkerihyökkäyksestä

Toimistoomme on tehty hakkerihyökkäys 21.-22.4.2021. Hyökkäyksessä on lukittu salasanalla yhden verkkolevyaseman kaikki tiedostot. Varmuudella ei voida pois sulkea mahdollisuutta, että tietoja on vuotanut ulkopuolisille. Tapauksesta on tehty poliisille rikosilmoitus.

Lisätietoja antaa Insinööritoimisto Laaturakenne Oy / Ari Korhonen
P. 0405316115
ari.korhonen@laaturakenne.com

Verkkolaskuosoitteemme on muuttunut!

Katso verkkolaskuosoitteemme yhteystiedot välilehdeltä.

JbPalkkiEC2 2019 PRO ON JULKAISTU!

JbPalkkiEC2 2019 PRO on nyt julkaistu! Mittava kehityshaaste on nyt selätetty! Vanha tuttu JbPalkkiEC2 saa rinnalleen professional version. Ohjelma huomattavasti laajempi kuin vanha tuttu perusversio JbPalkkiEC2. Uudessa PRO versiossa kielivaihtoehtoina suomi ja englanti. Lisensointi hoidetaan jatkossa ohjelmallisesti ilman USB lukkoja kaikissa ohjelmissamme.

Kaikkiin EC2 ohjelmiin ilmainen 2vk:n koekäyttö.

Ota rohkeasti yhteyttä!

LUJUUSLASKENTA OHJELMAMME JbPalkkiEC2 SAA RINNALLEEN PRO VERSION

Vanha tuttu JbPalkkiEC2 saa rinnalleen professional version. Uuden ohjelmaversion nimi on JbPalkkiEC2 2019 PRO. Uusi ohjelma ei sinänsä korvaa vanhaa tai ole sen pävitys, vaan tulee sen rinnalle. Se on sisällöltään selkeästi laajempi ja tarjoaa huomattavia apuvälineitä esijännitettyjen rakenteiden laskentaan. Ohjelma tullaan julkaisemaan keväällä/kesällä 2019.

LAATURAKENNE ON NYT MYÖS FACEBOOKISSA!

Laaturakenne on nyt myös facebookissa. Päivitämme sinne ajankohtaisia pienempiäkin uutisia. Käy tutustumassa.

OLEMME MUUTTANEET!

Laaturakenne on muuttanut Leväselle. Uusi osoitteemme on Leväsentie 23, 70780 Kuopio. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

LAATURAKENNE TÄYTTI 10 VUOTTA!

Laaturakenne on toiminut 10 vuotta. Se on ollut rikasta aikaa. Toisinaan asiat eivät ole menneet ollenkaan niin kuin ne on suunnitellut ja joskus taas paljon paremmin kuin on osannut kuvitellakaan! On ollut onni löytää hyviä asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja suorastaan ystäviä. Aika on rientänyt todella nopeasti. Joskus ajattelin, että 10 vuotta yrittäjyyttä on jonkunlainen merkkipaalu ja se lasketaan vähintäänkin arvokkaaksi kokemukseksi. Sitähän se onkin. Siitä huolimatta tuntuu, että täysin oppineeksi ei tule. Yrittäjä ei voi koskaan kuvitella, että nyt kaikki on valmista ja nyt annetaan mennä omalla painollaan. On pyrittävä eteenpäin ja parannettava juoksua. Ehkäpä se on tämänkin homman suola. Aina voi oppia uutta! Tästä on mukava jatkaa!

UUDET SUUNNITTELIJOIDEN PÄTEVYYSLUOKITUKSET VOIMASSA

Päivitetyt pätevyydet perustuvat 1.9.2014 voimaan astuneeseen lakiin maankäyttö- ja rakennuslain muuttamisesta (41/2014) ja sitä tukeviin asetuksiin ja ohjeisiin. Aluksi näytti siltä, että rakennusinsinöörin koulutus ei enää riitä poikkeuksellisen vaativiin rakenteiden suunnitteluun ja siten rakennusinsinöörit menettäisivät kelpoisuutensa suunnitella kohteita, joita he ovat tähänkin saakka suunnitelleet. Onneksi tähän saatiin siirtymämenettely, jolloin jo pätevyytensä osoittaneet saivat jatkaa työtään. Näin meidänkin toimistossamme on jo vahvistettu pätevyys poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden suunnitteluun.

SUOMEN TEKLA BIM AWARDS 2015 VOITTO

Suomen Tekla Bim Awards 2015 talokategorian voittajakohde on Aurinkokiven palvelukeskus. Insinööritoimisto Laaturakenne Oy sai olla yhtenä lenkkinä mukana voitollisessa joukkueessa (detaljisuunnittelu). Voiton lienee ratkaissut suunnittelumallin monipuolinen hyödyntäminen. Hienoa, että saimme olla mukana! Ks. http://www.tekla.com/fi/bim-awards-2015/bim-aurinkokivi-service-center-fi.html

ENSIMMÄINEN KOHDE SUUNNITELTU MALLINTAMALLA

Toimistomme on suunnitellut ensimmäisen kohteen betonielementit mallintamalla. RK-asunnot Lastutie 1 sijaitseee Vantaalla. Työ jatkuu. Haluamme kehittyä myös mallintamisen huippuosaajaksi!

EUROKOODIAIKA VAATII SUUNNITTELUOHJELMIEN PÄIVITYKSEN

Heinäkuussa 2013 siirryttiin lopullisesti eurokoodiaikaan. Eurokoodi vaatii vanhojen ohjelmien pävityksen tai uusien eurokoodilaskentaan perustuvien ohjelmien hankinnan. Insinööritoimisto Laaturakenne Oy tarjoaa helpon vaihtoehdon siirtyä betonirakenteiden osalta eurokoodimitoitukseen. Suomen rakentamismääräyskokoelmaan perustuvat ohjelmamme on päivitetty eurokoodille. Katso tarkemmat tiedot välilehdeltä ”ohjelmistojen kehitys ja myynti”!

LAATURAKENNE SIIRTYY MALLINTAMISEEN

Olemme hankkineet piirustusten tuottamiseen nykyaikaisen mallintamisohjelman Tekla Structureksen! Nyt alkaa uusi vaihe suunnittelussa. Paljon on opittavaa, mutta uudet haasteet pitävät vireyttä yllä!