Rakenne- ja elementtisuunnittelu

Laaturakenne on kokenut ja osaava suunnittelija mm. teollisuus-, asuin- ja toimistorakennuksiin.

Osaava rakenne- ja elementtisuunnittelu varmistaa, että rakenteet kestävät aikaa ja täyttävät määräykset. Betonirakentamisen suunnittelutyöt ovat olleet jo pitkään Laaturakenteen vahvinta osaamista.

Osaavalla rakenne- ja elementtisuunnittelilla varmistetaan mm. rakennuksen pitkä elinkaari, muunneltavuus, palo- ja äänieristys sekä talotekniikan soveltuvuus.
Hyvät suunnitelmat tehostavat rakentamista ja tuovat asiakastyytyväisyyttä. Ja ennen kaikkea hyvät suunnitelmat ovat pohjana laadukkaalle ja aikaa kestävälle rakentamiselle.

Lujuuslaskelmat ja materiaalien valinnat

Saat meiltä sopivat suunnitelmat erilaisiin rakennuksiin, sillä suunnittelemme rakenteet ja rakennejärjestelmät aina rakennustyypin mukaan.
Huomioimme rakenne- ja elementtisuunnittelussa runkojärjestelmien ja materiaalien valinnat, lujuuslaskelmat, rakenteiden muotoilun ja rakennusfysikaaliset numeroiden murskaukset. Suunnitelmamme täyttävät luonnollisesti viranomaisvaatimukset.

Elementtisuunnittelu

Asiantunteva elementtisuunnittelu kantaa pitkälle, sillä hyvin suunnittelut rakenneratkaisut kestävät aikaa ja maksavat itsensä takaisin. Suunnitteluvaiheessa rakentamisen kustannuksiin voidaan vaikuttaa paljon.
Meiltä saat käyttötarkoituksiin sopivat elementit, jotka täyttävät standardien mukaisen laatutason. Tunnemme luonnollisesti hyvin voimassa olevat normit, eurokoodit ja harmonisoidut tuotestandardit.

Voimmeko olla avuksi?

OTA YHTEYTTÄ

Palvelulomake