Asiantuntevat

Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelut

Laaturakenteen asiantuntevat ja monipuoliset suunnittelupalvelut auttavat sinua kohti menestystä rakennushankkeessasi. Meidän kanssamme saat varmasti tarpeidesi mukaiset rakennesuunnitelmat ja lujuuslaskelmat, joiden pohjalta voit aloittaa rakennustyöt luottavaisin ja turvallisin mielin. Meiltä löytyy erityisosaamista, näkemystä ja palveluja, joita et kaikkialta muualta saa.

Tunnemme alan standardit ja suunnitteluohjeet tarkasti. Voit luottaa meidän tekevän asiat juuri kuin pitääkin.

Täältä löytyvät Laaturakenteen suunnittelupalvelut. Tutustu tarkemmin palveluihimme alta. Joko aletaan yhdessä hommiin?

Työhömme luottavat mm.

SUUNNITTELUPALVELUT

Rakennesuunnittelupalvelumme

Rakennesuunnittelu-palvelumme

Rakennesuunnittelu on yksi tärkeimmistä vaiheista jokaisessa rakennushankkeessa. Se luo vahvan ja varman perustan varsinaisille rakennustöille.

Rakennesuunnittelu on yksi tärkeimmistä vaiheista jokaisessa rakennushankkeessa. Se luo vahvan ja varman perustan varsinaisille rakennustöille.

Jotta rakennuksenne säilyisi taatusti turvallisessa kunnossa vielä ensi vuosisadallekin, on runkojärjestelmien ja materiaalien valinnat, lujuuslaskelmat, rakenteiden muotoilu ja rakennusfysikaaliset numeroiden murskaukset tehtävä viimeisen päälle huolella ja viranomaisvaatimusten mukaisesti.

Rakenne- ja elementtisuunnittelu on kuulunut aina toimintamme kulmakiviin. Erityisesti betonirakentamisen suunnittelutyö on ollut pitkään vahvimpia painopisteitämme. Jos olet vailla osaavaa ja kokenutta suunnittelijaa teollisuus-, asuin- tai toimistorakennushankkeeseesi, lähesty meitä rohkeasti jo tänään!

Jos haluaisit pystyttää rakennuksesi taatusti tanakasta materiaalista, ei teräsjänteillä vahvistetulla betonilla voi mennä metsään.

Esijännitettyjen betonirakenteiden raudoitussuunnittelu on yksi terävimmistä erikoisosaamisalueistamme. Raudoitussuunnittelumme kattaa kaiken ontelo-, kuori-, TT- ja HTT-laattojen sekä tavallisten I- ja HI-palkkien visioinnista betoni-betoniliitosrakenteiden ja yleisten teräsbetonituotteiden hahmotteluun.

Aina emme työskentele kuitenkaan vain uudenkarheiden rakennusten parissa. Teemme myös korjausrakentamisen rakennesuunnittelua ja vanhojen rakenteiden tarkastuksia.

Vanhojen rakenteiden tutkimukset voivat olla tarpeen, jos olet kaavaillut rakennukseesi laajennuksia tai muutostöitä.

Haaveiletko uudesta varastosta liikekiinteistöösi, tuotantotilasta tehtaallesi tai neuvotteluhuoneesta toimistollesi? Tällöin voi olla paikallaan varmistaa, että nykyiset rakenteet jaksavat kantaa mahdollista suurempaa kuormitusta ja erilaista käyttöä.

Jos rakennuksessasi havaitaan vaurioita, saattaa vanhojen rakenteiden laskennallinen tarkastelu saattaa olla myös tarpeen.

Rakenteesi voivat kaivata analyysejä myös niiden säilyvyyden ja käyttökelpoisuuden vuoksi.

Näin vaurioita voidaan ehkäistä ennalta ja varmistaa rakenteiden kestävyys hamaan tulevaisuuteen saakka.

Oletko kehittänyt uusia tuotteita, jotka kaipaisivat CE-merkintää? Kyseisen todistuksen saaminen vaatii teknisten aineistojen laatimista, mikä ei ole aivan helppoa.

CE-merkinnän arvoisen teknisen aineiston on täytettävä useita tiukkoja vaatimuksia. Me voimme auttaa sinua yltämään EU-kriteereihin.

Kehitämme kanssasi esimerkiksi CE-merkintään vaadittavat laskenta-aineistot nopeasti ja kustannustehokkaasti kerralla kuntoon.

Yhteinen kehitysprojektimme voi sisältää muun muassa erilaisten käyrästöjen, tuotelehtien ja asennus- ja suunnitteluohjeiden tekemisen.

Pitkän kokemuksemme myötä tiedämme tarkalleen, mitä aineistoihin on laitettava. Siksi tuotekehitystyö on kanssamme on jouhevaa, vikkelää ja sinulle vaivatonta.

Aletaanko kehittämään? Ota yhteyttä meihin nyt!


Usein vielä tarjousvaiheessakin olevat rakennusprojektit kaipaavat alustavaa rakenteiden runkosuunnittelua. Pitäähän ne asiakkaat jollain vakuuttaa – miksi et liittäisi tarjoukseesi jotain astetta konkreettisempaa?

Tarkat laskelmat ja huolellisesti laaditut suunnitelmat lisäävät tarjouksesi uskottavuutta ja voivat auttaa sinua viemään kaupat maaliin.

Jos tarvitset apua rakenteiden alustavaa tarjous- tai luonnossuunnitteluun, olet oikeassa osoitteessa. Laadimme kanssasi vakuuttavat hahmotelmat yksittäisten dimensoiden valinnasta lähtien jopa kokonaisiin runkoratkaisuihin asti.

Viedäänkö hankkeesi askeleen lähemmäs todellisuutta? Täytä oheinen lomake ja ryhdytään suunnittelemaan!

Suunnitteluohjelmistot

Nykyaikainen rakennesuunnittelutyö vaatii asianmukaisia työvälineitä. Suunnittelijan paras ystävä on ohjelmisto, joka helpottaa, nopeuttaa ja sujuvoittaa laskenta- ja suunnittelutyötä.

Kun kaipaat esimerkiksi teräs- ja jännebetonirakenteiden raudoitussuunnitteluun ja tarjousmitoitukseen jotain kättä pidempää, käänny puoleemme.

Vuokraamme ja myymme pitkän ja monipuolisen kokemuksemme pohjalta itse kehittämiämme suunnitteluohjelmistoja, joilla voi mallintaa monenlaisia erilaisia rakenteita ja laskea niiden lujuuksia sekä mittoja.

Ohjelmillamme lasket ja mallinnat mainion kätevästi muun muassa:

  • Suorakaide- ja leukapalkit
  • I- ja HI-palkit
  • TT- ja HTT-laatat
  • Ontelolaatat
  • Massiivilaatat
  • Esijännitetyt tuulipilarit, joissa ei ole pystykuormaa
  • Liittorakenteet sekä tuettuina että tukemattomin

 

Windows-ympäristössä pyörivät softamme ovat käyttäjäystävällisiä, tehokkaita ja luontevia. Niitä on helppo oppia käyttämään ja hyödyntämään monipuolisesti erilaisissa projekteissa.

Suunnitteluohjelmiimme luottavat mm. Parma, Lujabetoni, SRT ja SWECO. Voisiko ohjelmistoistamme olla hyötyä teillekin? Ota yhteyttä, niin pohditaan asiaa yhdessä!

Hinnasto 1

Ohjelma

Aloitusmaksu

Vuokrahinta

bPalkki EC2 PRO

JbPalkki EC2

JbPoikkileikkaus EC2

TbPalkki EC2

TbPoikkileikkaus EC2

JbPalkki B4

JbPoikkileikkaus B4

TbPalkki B4

TbPoikkileikkaus B4

USB-ohjelmistolukko 56€

60 €

60 €

60 €

60 €

60 €

60 €

60 €

60 €

60 €

(vain poikkeus-
tapauksissa)

65 €/kk

40 €/kk

20 €/kk

35 €/kk

15 €/kk

20 €/kk

10 €/kk

15 €/kk

10 €/kk

ei kk-maksua

Hinta on arvonlisäveroton hinta / 1 käyttäjä.

B4 = laskenta RakMK B4 mukaan.
EC2 = laskenta Eurokoodi 2 ja suomalaisen kansallisen liitteen mukaan.

Selvitä omat ohjelmaversioisi ja kysy uusimmat päivitykset!

Hinnasto 2

Ohjelma

Hinta

Ontelolaatta EC2

Jännepunoksen ankkurointi EC2

kysy tarjous

kysy tarjous

Tarvitsetko lisätietoja?

Ota yhteyttä rakenne- ja elementtisuunnittelun asiantuntijaamme

ARI KORHONEN

Toimitusjohtaja
040 531 6115
ari.korhonen@laaturakenne.com

Voimmeko olla avuksi?

OTA YHTEYTTÄ

Palvelulomake