Tuotekehitys

Tarvitsetko kehittämällesi tuotteelle CE-merkinnän? Me voimme auttaa tuotekehittäjiä siihen tarvittavien teknisten asiakirjojen laatimisessa. Ne vaaditaan CE-merkinnän saamiseksi ja on pidettävä saatavilla markkinavalvontaviranomaisia varten.

CE-merkintä rakennusalan tuotteisiin

Rakennusalalla CE-merkintä tarvitaan rakennustuotteissa, jotka tulevat kiinteäksi osaksi rakennusta. Tällaisia ovat esimerkiksi betonielementit, ikkunat, teräsrakenteet ja sahatavara.
Lisäksi CE-merkintä tarvitaan mm. koneissa, hisseissä, sähkölaitteissa, henkilösuojaimissa, kaasulaitteissa ja mittauslaitteissa.

CE-merkinnällä tuotteen valmistaja tai valtuutettu edustaja vakuuttaa, että tuote täyttää tuotetta koskevien EU:n direktiivien ja asetusten olennaiset vaatimukset. CE-merkinnällä varustettu tuote saa liikkua vapaasti EU:n alueella.

Ohjeet, tuotelehdet ja käyrästöt

Monien tuotekehitysprojektien ansiosta tiedämme tarkasti, mitä hyväksyttävät tekniset aineistot vaativat. Siksi olemme tuotekehityskumppanina tehokas ja vaivaton toimija.
Toimimme aina hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja kykenemme auttamaan tuotekehittäjää monipuolisesti CE-merkinnän saamisessa. Kehitysprojekti voi sisältää myös mm. erilaisten käyrästöjen, tuotelehtien sekä asennus- ja suunnitteluohjeiden laatimista.

CE-merkinnän tekniset aineistot

Meillä on kokemusta uusien tuotteiden CE-merkintään tarvittavien teknisten aineistojen laatimisesta. Aineistoille on asetettu tiukkoja vaatimuksia, mutta me saamme aineistot kerralla ja nopeasti kuntoon.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä ja varmista CE-merkinnän saaminen tuotteellesi.
Palvelulomake