Lujabetoni Oy

Hedelmällistä innovointia nyt ja huomenna

Lujabetoni ja Laaturakenne ovat työskennelleet jo vuosia yhdessä suunnittelu- ja tuotekehitysprojektien parissa. Uraauurtavien hankkeiden myötä on rakentunut kumppanuus, joka jatkuu yhä entistä vahvempana.

Lujabetonin ja Laaturakenteen menestyksekäs yhteistyö alkoi aikanaan poikkeuksellisen innovatiivisella tuotekehitysprojektilla. 

Lujabetoni alkoi visioida Luja-Superlaattaa, uudenlaista ratkaisua välipohjarakentamiseen. 

Suunnittelukumppaniksi oli löydettävä osaava tekijä. Mieleen juolahti Laaturakenne, yksi alan kärkinimistä alallaan.

Laaturakenteen toimitusjohtaja Ari Korhonen oli Lujabetonin tuotepäällikön Samu Mäkelän vanha tuttu Laaturakenteen mitoitusohjelmien kautta. Yhteistyö oli helppo aloittaa ja yhteinen sävel löytyi helposti.

– Laaturakenne teki tuotekehitystä Luja-Superlaattaan yhdessä Lujabetonin kanssa. Sen seurauksena on syntynyt täysin uudenlaisia innovaatioita ja ratkaisuja esimerkiksi ulokeparvekkeiden kiinnityksiin sekä kylpyhuone-elementtien hyödyntämiseen. Lisää on vielä tulossa, Samu kertoo.

Kestävät perustukset jatkolle

Onnistuneesta tuotteesta tuli keihäänkärki yhteistyölle, joka on jatkunut hedelmällisenä.

– Olemme saaneet aina hyvää palvelua Laaturakenteelta ja kaikki projektimme ovat sujuneet hyvin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme, Samu hehkuttaa.

Erityistä kiitosta Samu antaa Laaturakenteen kyvystä venyä ja joustaa tiukoissa tilanteissa.

– Laaturakenne on kyennyt aina vastaamaan tarpeisiimme ja joustaneet hyvin, vaikka aikataulut olisivatkin olleet haastavia. Yhteistyö on ollut hedelmällistä ja toivomme sen jatkuvan vielä pitkään!