Rakennusliike P&P

Aina samalla aaltopituudella

Yhteistyö on helppoa ja sujuvaa, kun asioista ajatellaan samalla tavalla, eikä laadusta tingitä. Siksi vuosia sitten alkanut Laaturakenteen ja Rakennusliike P&P:n saumaton yhteistyö jatkuu edelleen.

Kumppanuus alkoi aikoinaan siitä, kun Heikkisen veljekset etsivät rakennesuunnittelijaa yrityksensä uusille toimitiloille. Toinen yhteistyökumppani suositteli toimitusjohtaja Pasi Heikkiselle Laaturakennetta.

Laaturakenne ja Rakennusliike P&P tunnettiin kummatkin alalla sanojensa mittaisina tekijöinä, jotka eivät tingi laadusta eikä joustavasta palvelusta. Yhteistyöhön oli luonteva ryhtyä, kun yritysten arvot kohtasivat.

– Laaturakenne on ymmärtänyt tarpeitamme erittäin hyvin. Ajattelemme samalla tavalla asioista. He ovat todella tarkkoja ja tekevät aina laadukasta työtä, Pasi kiittelee.

Onnistumisesta toiseen

Mainiosti sujunut projekti Heikkisen omien toimitilojen kanssa poiki uusia projekteja. 

Laaturakenne työskenteli Heikkisen kanssa Meltex Oyn tuotantohallin parissa. Yli 3200 neliön kohde oli erittäin vaativa, mutta kaikki hankkeen suunnittelutyössä sujui viimeisen päälle. 

Pian perässä seurasi Rautatyö Krögerin tuotantotilahanke, joka oli myöskin menestys. Nyt vireillä on jo seuraava yhteinen projekti.

Toistuvien onnistumisten taustalla on ollut Pasin mukaan Laaturakenteen tarkkuus, laatu ja loistava yhteydenpito.

– Heidät saa aina kiinni, mikä on meille tärkeää. Laaturakenteen kanssa ei tarvitse jäädä odottelemaan. Kokonaisuutena olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme. Siksi uusi hankekin on jo lähdössä liikkeelle.